MARATHON BAKKERIJ 23

MARATHON BAKKERIJ 23 heerlijke doner en meer

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 61 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Marathon Bakkerij 23. Meer weten? Ontdek meer

23 jun 2022 om 9:09 Snelle levering en eten was van prima kwaliteit zoals ik gewend ben van Marathon Bakkerij 23
5 jun 2022 om 23:34 Na 20 minuten was het er al. Eten was heerlijk. Chapeau!
4 mei 2022 om 19:27 Prima adres voor een goede hap voor een nette prijs. En bezorging veel sneller als gezegd. Top!
26 apr 2022 om 21:23 Erg jammer dat ik dit adres niet eerder heb geprobeerd! Kapsalon heerlijk, verhouding goed en je proefde verse ingredienten. Pizza erbij besteld. Wel geproefd, maar teveel die bewaar ik voor morgen. Hier ga ik vaker bestellen
23 apr 2022 om 17:27 Er lekker en snel geleverd!
22 apr 2022 om 16:34 Drinken was vergeten, maar dit is prima opgelost door uitstekende service. Het eten was heerlijk, beste döner die je in Krimpen (en Ouderkerk) gaat krijgen. Top!
3 apr 2022 om 19:54 Heerlijk en op tijd. Friten amazing.lekker warm en precies goed gebakken. Saus gratis erbij en servetten!!(zeer belangrijk haha)
25 feb 2022 om 20:24 Wij hebben hier al vaker eten besteld/afgehaald is altijd prima. Nu niet. Er zat anderhalf uur tussen bestellen en bezorgen. Het tel.nummer in de bev.email wordt niet beantwoord. Uiteindelijk stond de bezorger op de stoep. één maaltijd was lauw.
8 feb 2022 om 20:24 Te duur voor wat je krijgt.
5 feb 2022 om 17:31 Echt altijd goed, nooit dorst daarna of zoiets …
27 jan 2022 om 18:35 Eten kwam wel circa 20 minuten tot half uur later aan. Eerste keer besteld. Het eten was lekker en een vriendelijke bezorger. Had gelukkig eerder besteld dan nodig was de eerste optie misschien vandaar. Geen probleem bedankt.
22 jan 2022 om 11:24 Allemaal prima